ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ MICAM MILANO 2022

H MICAM Milano είναι μια από τις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις της βιομηχανίας υποδημάτων που προωθείται από την Assocalzaturifici. Είναι μια μοναδική εκδήλωση με πάνω από 1700 συλλογές υποδημάτων σε κάθε έκδοση, συνδυάζοντας επιτυχώς τις επιχειρήσεις και τη μόδα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Μιλάνο δύο φορές το χρόνο, τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο, στην περιοχή της εμπορικής έκθεσης Fiera Milano Rho. Παρουσιάζει τις συλλογές φθινοπώρου / χειμώνα και άνοιξης / καλοκαιριού για το επόμενο έτος, αντίστοιχα.

Η έκθεση καταλαμβάνει έκταση περίπου 60.000 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί περισσότερες από 1.200 εταιρείες κάθε έκδοση, εκ των οποίων περισσότερες από 570 είναι διεθνείς. Μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από 30 διαφορετικές χώρες.

Η MICAM αποτελεί σημείο συνάντησης για επαγγελματίες της βιομηχανίας υποδημάτων από όλο τον κόσμο.

Με 45.000 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων οι μισές προέρχονται από περίπου 130 ξένες χώρες, η MICAM επιβεβαιώνει το ρόλο της ως η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση νέων συλλογών. Ταυτόχρονα, είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία εμπορικής δικτύωσης και δημιουργίας νέων εμπορικών επαφών.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece θα υποστηρίξει τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν για εκθεσιακά περίπτερα έως 50 τετραγωνικά μέτρα ανά συμμετοχή.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή