ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MICAM 2021

Η MICAM Milano είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις της βιομηχανίας υποδημάτων.

Είναι μια μοναδική εκδήλωση με πάνω από 1700 συλλογές υποδημάτων σε κάθε έκδοση, συνδυάζοντας επιτυχώς τις επιχειρήσεις και τη μόδα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Μιλάνο δύο φορές το χρόνο, τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο, στην περιοχή της εμπορικής έκθεσης Fiera Milano Rho. Παρουσιάζει τις συλλογές φθινοπώρου / χειμώνα και άνοιξης / καλοκαιριού για το επόμενο έτος, αντίστοιχα.

Η έκθεση καταλαμβάνει έκταση περίπου 60.000 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί περισσότερες από 1.200 εταιρείες κάθε έκδοση, εκ των οποίων περισσότερες από 570 είναι διεθνείς. Μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από 30 διαφορετικές χώρες.

Η MICAM αποτελεί σημείο συνάντησης για επαγγελματίες της βιομηχανίας υποδημάτων από όλο τον κόσμο.

Με 45.000 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων οι μισές προέρχονται από περίπου 130 ξένες χώρες, η MICAM επιβεβαιώνει το ρόλο της ως η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση νέων συλλογών. Ταυτόχρονα, είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία εμπορικής δικτύωσης και δημιουργίας νέων εμπορικών επαφών.

Η MICAM Milano θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano Rho από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου με τις συλλογές Spring / Summer 2022.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece θα υποστηρίξει τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν για εκθεσιακά περίπτερα έως 50 τετραγωνικά μέτρα ανά συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:

https://www.enterprisegreece.gov.gr/proothisi-eksagogon/draseis-provolis-epixeirimatikis-diktiosis/diethneis-ektheseis/fysikes-ektheseis/diethnis-ekthesi-endimatos-kai-axesouar-micam-2021

https://www.enterprisegreece.gov.gr/proothisi-eksagogon/draseis-provolis-epixeirimatikis-diktiosis/imerologio-eksoterikou-emporiou/diethnis-ekthesi-endimatos-kai-axesouar-micam-2021